Изработка на лого Изработка на сайт 3D визуализации

CONTACTS

Кирил Данканич

kirildankanic.com

/kiril.dankanic

INFO

Здравейте, казвам се Кирил Данканич и вече 10 години се занимавам с графичен дизайн, уеб дизайн, SEO оптимизация, 3D визуализации (3dsMAX + Vray) и интериорен дизайн. Учавствал съм в много съвместни проекти с хора и фирми, а личните проекти ги споделям тук в моята страница.

Ще съм ви полезен още от най-ранния стадий на Вашата задача. Започваме от начална концепция (цветове, лого, дизайн, идеен проект на продукт, интериор, щанд, сайт, рекламни материали и др.) и участвам активно в реализацията на проекта и/или помагам в намирането на подходящи професионалисти със задълбочени знания в определена ниша.

На разположение съм за безплатна консултация.

Кирил Данканич
0883 490 795
kirildankanic.com

Изработка на сайт – Кирил Данканич

Изработката на сайт е дългосрочна инвестиция и се отплаща във времето все повече и повече. Аз мога да ви предложа изготвянето на цялостна нова визуална концепция за вашия бизнес. Едно дългоочаквано освежаване на визията ви в интернет, а и не само. Нов сайт, нов дизайн, ново лого – всичко това е опресняване и обновяване на фирмената идентичност. Вашите последователи или клиенти обичат това и са радосни когато по един или друг начин са част от развиваща се компания. Обновяване на фирмената визия е силен знак, че сте актуални и с нови сили успявате да се наложите на пазара повече от всякога. Ще Ви предложа уникални решения за изработката на вашият нов сайт. Ще пристъпим внимателно и професионално, за да изработим най-добрата възможна визия, така че ясно да подсказва, че е НОВА, ПО-СВЕЖА ВИЗИЯ а не друга фирма. Всичко това трябва да казва “Ние се адаптираме и работим още по-добре”. За всякакви въпроси, съм на разположение. Кирил Данканич Dankanic Creative

/ ДИЗАЙН, ИЗРАБОТКА И SEO

Сайтът е важна и дългосрочна инвестиция. С времето сайта Ви се отплаща все повече и повече, ако е добре подържан и редовно обновяван.

Виж по-долу някои от проектите на Dankanic Creative.

Нов сайт и онлайн магазин за овощен разсадник – Кондюфрут

Нов сайт за най-големият детски клуб в гр. Шумен – Ян Бибиян

Нов сайт за български клуб и училище по вдигане на тежести в Канада – Varbanov WEIGHTLIFTING

Дизайн и изработка на нов сайт за СУ “Сава Доброплодни” гр. Шумен

Дизайн на лого и сайт за Портал за услуги – Plus1

Дизайн и изработка на сайт за борба с вредители – Дезинфекционна Станция

Чисто нов сайт за Международен транспорт – Bulgartrans Ltd. – International Transport

Уеб дизайн, изработка на сайт и SEO оптимизация за фирма за климатизация и вентилация – UITKOL

Ще се радвам да се запознаем…

пишете в контактната форма.

Свържете се